Følg op på nybeplantninger

Dansk Planteinspektion leverer analyser af nybeplantninger, som direkte kan oversættes til et kort over det beplantede område og dets sundhedstilstand. Indsamling af data sker vha. droneoverflyvning, som aflæser områdets fotosyntese med specielle kameraer. Data vil efterfølgende blive analyseret og herefter er det muligt at dykke dybere i data og gennemføre ekstra analyser som f.eks.

  • plantestress
  • plantetælling
  • identifikation af ukrudt
  • højdeområder 

De forskellige analyser leveres via en webportal og det er yderligere muligt at få data leveret i elektroniske formater, der passer til de forskellige landbrugsmaskiners GPS-navigation. 

Opløsning på kort når der flyves med droner er helt nede på 1.3 cm/pixel, modsat satellit hvor opløsningen typisk ligger på 5x5m eller 10x10m pr. pixel. Når der flyves med fly, ligger opløsningen midt imellem. Jo bedre og lavere opløsning, jo større er muligheden for at optimere behandlingen af beplantningen efterfølgende. 

Analysen vil blive leveret i en rapport eller via en webportal. GPS data til landbrugsmaskiner kan ligeledes leveres via webportal eller fysisk på SD-kort. Prisen for denne type opgave varierer alt efter omfanget af opgaven. For tilbud på en opgave af denne type, kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Dansk Planteinspektion

Droneoperatør med speciale i aflæsning af afgrøders fotosyntese

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok