Fra markanalyse til tildelingskort

Dansk Planteinspektion leverer markanalyser, som direkte kan oversættes til et kort over afgrøden, og dennes sundhedstilstand. Indsamling af data sker vha. droneoverflyvning som aflæser markens fotosyntese med specielle kameraer. Data vil efterfølgende blive analyseret og herefter er det muligt at dykke dybere i data, og gennemføre ekstra analyser som f.eks.

  • plantestress
  • plantetælling
  • identifikation af ukrudt i mark
  • højdeområder i mark

De forskellige analyser leveres direkte til kunden via en webportal og det er muligt at få data leveret i elektroniske formater, der passer til de forskellige landbrugsmaskiners GPS-navigation. 

Opløsning på kort når der flyves med droner er helt nede på 1.3 cm/pixel, modsat satellit hvor opløsningen typisk ligger på 5x5m eller 10x10m pr. pixel. Når der flyves med fly ligger opløsningen midt imellem. Jo bedre og lavere opløsning, jo større er muligheden for optimere behandling af afgrøder efterfølgende. 

 

 

Analysen vil blive leveret i en rapport eller via en webportal. GPS data til landbrugsmaskiner kan ligeledes leveres via webportal eller fysisk på SD-kort. Prisen for denne type af opgave varierer med omfanget af opgaven. For tilbud på en opgave af denne type, kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Dansk Planteinspektion

Droneoperatør med speciale i aflæsning af afgrøders fotosyntese

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok